Copyright © 2008 E-novative.ro 


Despre noi
AVEM SOLUTII PENTRU ORICE!

Eu sunt Dan Huber si sunt onorat sa fiu ghidul dumneavoastra in cea mai excitanta si uimitoare experienta care este oportunitatea de a face afaceri cu China.

Lucrez intr-un univers al ideilor si inovatiilor.
Am coordonat numeroase proiecte complexe de marketing si de productie publicitara pentru care am furnizat solutii absolut noi pe piata romaneasca.

Un premiu la festivalul international John Capples in 2005, si trei premii ECHO AWARDS 2005, 2007 si 2008, reprezinta recunoasterea internationala pentru originalitatea acestor idei si realizari.

Acum va pun la dispozitie experienta mea pentru ca numai ideile noi va pot oferi un avantaj in lupta cu competitia.

Pe ce ma bazez:

In Martie 2007 am incheiat un parteneriat de asociere cu TILA WORLDWIDE CO. Ltd. din Hong Kong, leader in productia de mondiala de device-uri sonore.

In acest fel dispunem de experienta unui partener cu o experienta de peste 27 de ani iar resursele constau intr-o fabrica ultramoderna cu o suprafata de 3250mp, dotata cu 16 linii de productie complet automate, construita in Shenzhen, cea mai dezvoltata zona din China continentala. Cu peste 600 de angajati din care 50 numai pentru controlul calitatii si 60 in departamentul de cercetare/dezvoltare, cu materii prime din Japonia, Taiwan si Hong Kong.

Produsele noastre sunt certificate CE.

Biroul comercial pe care l-am deschis in Hong Kong cu vorbitori de engleza, mandarina si cantoneza, este specializat pe sourcing, compania noastra va poate oferi astfel in cel mai scurt timp solutiile cele mai eficiente si ofertele cele mai bune.

Indiferent de complexitatea productiei, produsele dumneavoastra vor putea fi verificate si aprobate (BT la sediul dvs sau la fabrica), iar productia finala va fi livrata la depozitul dumneavoastra, toate formalitatile de transport, asigurare si vama fiind in sarcina noastra.

In cazul unei campanii complexe un simplu brief ne este suficient pentru ca impreuna cu partenerii nostri freelanceri (Copywriter - Art Director - DTP) sa va oferim solutia completa.

Iar daca aveti o cerere concreta pentru unul din produsele noastre sau numai o idee pe care doriti s ao dezvoltam, e-novative.ro este solutia de care aveti nevoie.

S.C DRM Advertising Grup S.R.L
Str. Dr. Louis Pasteur nr 61, apt 5, sector 5
BUCURESTI, , cod postal 050534
Orange: 0747 825 162
Vodafone: 0726 243 594
Tel fix: 031 620 1839
Fax: 031 620 1840
Email: office@e-novative.ro

Home
Inapoi acasa
Despre noi
Detalii
Idei si produse
Produse
Magazin online
Detalii produse
Servicii
Detalii
Contact
Localizare